Over ons

Wie zijn wij

Fishfun is opgericht in 2006 en richt zich met name op het bouwen van professionele voerboten en dieptemeters.

Wij zijn dan ook importeur/fabrikant  van Nanotec voerboten en Vexilar fishfinders.  Door gebruik te maken van de beste onderdelen en het luisteren naar aanbevelingen van klanten staan onze producten bekend als  zeer betrouwbaar.  Ook omdat wij uitsluitend onderdelen gebruiken die verkrijgbaar zijn in betere modelbouwwinkels. Wij maken geen gebruik van printplaten!

Mede hierdoor zijn wij één van de grootste leveranciers van voerboten en fishfinders.

Alle voerboten en fishfinders worden door ons team zelf afgebouwd of omgebouwd en uitvoerig getest. Inmiddels hebben meer dan 5.000 voerboten en fishfinders onze werkplaats verlaten.

U kunt onze fishfinders en baitboats in diverse landen aantreffen want ook daar zien ze de voordelen van onze fishfinders. De fishfinders zijn altijd eenvoudig te plaatsen maar ook te demonteren, dus ook als u later een andere boot aanschaft kunt u onze fishfinder weer herplaatsen.

U kunt bij ons vrijblijvend een proefvaart maken met één van onze voerboten eventueel in combinatie met de fishfinder, maar natuurlijk kunt u ook met uw eigen voerboot in combinatie met een fishfinder van FishFun een proefvaart maken. Interesse? Neem dan contact met ons op! Eventueel met uitleg aan de waterkant.

Onze fishfinders zijn geschikt voor bijna alle voerboten.

Op enkele van onze fishfinders is  octrooi verleend onder NL1036338 en NL1034958, bij inbreuk zijn wij genoodzaakt een gerechtelijke procedure te starten.
Team Fishfun