Vexilar Sonarphone Baitboat Fishfinder

Het is alweer 10 terug in de tijd dat de  eerste 'voerboot fishfinder' onze garage verliet. Daarna volgde nog vele mooie uitvindingen en extra's die het vissen meer FUN geven maar vooral ook meer vis op de mat!

Ook nu komen we met een optie die niet alleen beter betaalbaar is maar ook beter werkt dan menig andere fishfinder voor uw voerboot. U heeft al een smartphone of tablet? Waarom gebruiken we die niet? Dan heeft u namelijk een beter scherm (HD) en een hogere resolutie dan elke bestaande fishfinder. Tevens heeft u geen dure ontvanger meer nodig.

Toen Vexilar in 2014 hun WiFi fishfinder op de markt bracht zijn we gelijk gestart om het bereik van 75 meter naar 250 meter te verhogen. Recentelijk hebben wij het bereik nog verder weten te verhogen naar maar liefst 350 meter. Met minder nemen wij en u geen genoegen! Dus nu na één jaar research en met dank aan de vele fieldtesters is het zover dat wij deze nieuwe toepassing vol vertrouwen gaan aanbieden op onze nieuwe Nanotec en Anatec voerboten. 

Ook heeft u met deze fishfinder nog meer details, bodemsoort, accuspanning alarm van uw voerboot, Nederlandstalig menu, visdetectie en u kunt de app gratis downloaden.

Voor de vissers die ook hun viswater in kaart willen brengen kan de Navionics app een uitkomst bieden! Met deze app kunt u uw eigen waterkaarten maken. U moet dan wel uw smartphone in de boot leggen.

Maar de prijs moet natuurlijk ook concurrerend zijn! Wij kunnen dit nu aanbieden voor 325 euro als u ook tegelijk een Anatec of Nanotec voerboot koopt.

 

Voor de werking van de fishfinder heeft u geen telefoonabonnement nodig en/of internet abonnement (3G / 4G). De Vexilar fishfinder maakt zijn eigen Wi-Fi hotspot waarmee u met de gratis app connectie kan maken. Dit werkt dus gratis in binnen en buitenland

Uiteraard eerst zien dan geloven! Download de gratis Sonarphone app en maak een afspraak!